La Santa Diving Lanzarote

 


La Santa Diving

Dykkerkurser

Atlantic
       Museum
NEW!!

Snorkel Safari

Prisliste

Helbeds Erkl.

COV19 Protocol

Kontakt info

      


Film & billeder

Links

Databeskyttelse

La Santa Diving FacebookTripadvisor La Santa DivingLa Santa Diving in:
       

Atlantic Museum

Om Atlantic Museum

Med kreationen af det monumentale Atlanterhavs Museum, har den britiske multikunstner Jason deCaires Taylor ønsket at skabe en stærk, visuel dialog mellem kunst og natur.

Designet med en bevarende tilgang med generering af et kunstigt rev i stor skala, er der allerede, siden påbegyndelsen af arbejdet i 2016, opnået en betydelig stigning og overflod af de arter, der frekventerer området, såsom engel haj, barracuda stimer, sardiner, blæksprutter, sø svampe og de lejlighedsvise sommerfugle rokker.

Museet, der fylder et område på ca. 50 x 50 meter gold havbund, er bygget med miljøvenlige og pH -neutrale materialer, og alle kunstværkerne er designet til at tilpasse sig det lokale hav liv.

Besøget i museet er arrangeret med en indgang og en udgang og fører os gennem ti faciliteter, der alle stræber efter at afspejle samtidigheden, hvilket får os til at sætte spørgsmålstegn ved brugen af naturressourcer.

Besøg Atlantic Museum

La Santa Diving arrangerer ugentlige ud?ugter til Atlantic Museum for kvalificerede dykkere, normalt om tirsdagen og/eller onsdagen.

Turen består af to dyk fra båd, som begge er egent til både erfarende og ny uddannede dykkere, da max. dybde på begge dyk er 15m.

Det første går til det fantastisk smukke Colorado rev og i det andet føres du gennem Atlantic Museum af en af vores professionelle guider, godkendt som ECO guide af museet.

Mellem de to dyk tager vi en pause ombord i båden med en sandwich og soft drinks.

Brugen af vores splinternye og top kvalitet-udstyr plus transport er inkluderet i de første 118 € Incl. IGIC for udflugten, men der er en extra pris på 35 € Incl. IGIC til dækning af besøget på museet og til båd skipperen.

For mere information og booking kontakt os via mail eller besøg os på Club La Santa.

 

 Webdesign by Miragua - © 2004 La Santa Diving Lanzarote